Info

Espositori

"Sigep ci consente di mantenere relazioni passate e di creare centinaia di contatti nuovi ogni giorno. Incontriamo nuovi clienti in aree di sviluppo che non abbiamo ancora toccato e dove possiamo investire per approfondire ancora di più la nostra internazionalità e professionalità."

Riccardo Bottura, Direttore generale Clabo

“Sigep per noi è stimolante, innovativo e internazionale, sono sempre stupito positivamente dalla grande affluenza di persone.
Dal punto di vista fieristico Sigep è uno dei riferimenti più importanti a livello mondiale per la nostra azienda”.

Carlo Giulietti, Presidente ISA – industria, scaffalatura, arredamenti

“Sigep in tre parole è una grande opportunità di business. Sigep è un marchio e la partecipazione a questa fiera è essenziale, una azienda che partecipa a Sigep è un’azienda di valore".

Francesco Fattori, CEO Gruppo Casa Optima

"Partecipiamo a tante fiere in giro per il mondo ma Sigep è la più importante per numero di visitatori e la vasta gamma di nuovi prodotti che permettono di creare valore a tutti nelle proprie aziende”.

Gianmaria Martini, amministratore delegato Unigra

"Partecipare a Sigep è un dovere perché è la nostra fiera sul mercato del gelato internazionale ed esserci è necessario.”

Giuseppe Bravo, amministratore delegato Gruppo Bravo

”Sigep è un’eccellente occasione per incontrare tanti clienti e presentare nuovi concetti."

Mario Moretti, amministratore delegato Moretti Forni SpA

"Tutto il mercato gira intorno a questa fiera, Sigep racchiude in sé una totalità di caratteristiche che nessuna fiera presenta."

Francesco Osti, presidente Comprital

"Sigep è stata una delle chiavi del nostro successo, partecipiamo da sempre ed essendo questa fiera una vetrina sul mondo ci ha permesso di prendere contatti su tutto il pianeta e di crescere moltissimo."
Stefano Lovisotto, Brand Director Hyber

"Sigep è tradizione, innovazione ed ospitalità. Sigep supporta lo sviluppo della nostra azienda da 30 anni, aumentando e supportando la possibilità di dare ospitalità ai nostri clienti ed innovandosi ogni anno sempre di più."

Paolo Selmi, Amministratore delegato Selmi

”Sigep è leader mondiale nel settore del gelato, pasticceria e caffè e ci garantisce una visibilità incredibile unendo eccellenze del made in Italy iconiche."
Maurizio Giuli, Strategic Corporate Marketing Simonelli Group

“Sigep è il palcoscenico maggiore che abbiamo a disposizione e quindi il luogo dove riceviamo la miglior visibilità.”
Vittorio Bartyan, legale rappresentante Telme

“Il Sigep è un appuntamento importante, mondiale e irrinunciabile dove possiamo respirare l’entusiasmo delle persone e delle aziende che partecipano.
Sigep ci dà la possibilità di vedere tutte le innovazioni del settore dalla materia prima all’attrezzatura."

Enzo Di Serafino, Direttore commerciale e marketing Frigomeccanica

"Sigep è grandezza, unicità e storicità. Per noi è l’appuntamento più importante che segna l’inizio della stagione e per cui ci prepariamo tutto l’anno."

Alessandro Li Muli, Marketing Specialist Elenka

"Sigep in tre parole è innovazione, tradizione e specialità.
Sigep è una piattaforma dove possiamo raccontare ai nostri clienti qualcosa di nuovo e ripresentare ciò che è già in gamma a clienti di aree differenti”.

Fabio Sipione, Organizzazione eventi Luigi Lavazza SpA


Buyer

“Sigep is a very important exhibition for us because we have exhibitors from all over the world. We can be in contact with client directly and we have the opportunity to see new innovations which can be interesting for our market and our product”.

Hichem Tounsi, Marketing and Business developer manager Moon Dates, Tunisia

“Sigep is the place to expand production capability, to replace equipment and to find new ideas for flavors. Everything is here so we came!”.
Andrew Johnston, Owner Fritz Gelato, Australia

“I am impressed by the hospitality and the professionality of the organization, everything is taken very seriously. I come at Sigep to see what is new, how I can make things better for my business and what I am missing”.
Etai Sobel, Purchasing manager and chef R2M Corporation, Israel

“This is an amazing exhibition that will help my business grow. I was able to find new products of a better quality that I will use in Brazil. I was mainly impressed by the organization of Italian exbition group and the number of companies that are here.”
Andreis Regina Teixeira Alves, Manager Casa de Biscoitos Mineiros, Brazil

“There is always a new innovation in the production chain and I come here because I know I can find it at Sigep. The made in Italy is very important because the best quality and the history of gelato is in Italy”.
Cathleen Purwana, Business developer Pt. Bahana Genta Viktory, Indonesia

 

“At Sigep I can find many suppliers that give me different solutions for my business. Made in Italy means quality so this means a lot for our company. In three words Sigep is innovation, quality and new trends”.
Nuno Fernandes Quintas, Vice general manager Sortel, Africa

“Sigep is one of the most interesting fair, I like it because I can always find new products and trends. In Italy I can find the best products for my business”.
Angela Djajasasana, Director Saranakulina, Insonesia

“Sigep is a great place to visit and to get new inspiration. We can meet suppliers and manufacturers and find new ways to collaborate. The Italian lifestyle for us is a leading insipiration and at Sigep the organization level is fantatic”.
Farzad Adelzadeh, Head of strategic management Shoniz, Iran

“We come to discover new things of the industry. The Made in italy is important because Italy is the best in gelato, baking and pastry. It is a very nice show, I am surprised about all the visitors, the exhibitors and the professionalism of the team.”
Carlos Aguirre, Senior VP & Director Lallemand, Mexico

“At Sigep I can find a way to expand our variety of products that we use in our restaurants. Sigep is the best, very professional ".
Simone Guzzo, Buyer for the Italian products Big Mama, France

“Sigep is a very useful event for our factories to look for more automatic production machines as I can find new technologies from all over the world in one place”.
Abdul Munim, Finance manager French Bakery, Dubai

“I come to Sigep to see new products to bring in Canada. The made in Italy is important especially in the gelato area as the new equipment changes every year and it is necessary to update".
Francois Berhiaume, Commercial director Les Givres, Canada

“At Sigep I can find new technologies, designs, ingredients. Having so many companies here gives an enormous view of the market”.
Jennifer knight, Founder Jennifer Knight Consulting, California

“I come to Sigep to see what is new in the market, new products, innovations so I can implement it in our sites. The made in Italy is important for me because it is a sign of good quality”.
Pradeep Bhardwaj, Deputy general manager - projects PVR Limited, India

“We have been to many fairs but this is the only one that has so many clients and suppliers.
I come to Sigep because I can find all the key players in the coffee market."

Taticheck Gleb, Store manager Vaalimaan Kauppakartano Oy, Finland

“At Sigep I can find eveything I need to realize my projects. Sigep is the place to be because of the hospitality, the made in italy and the new trends you can find here”.
Giovanni Musella, Owner Pizzeria Vesuvio, Guatemala

“At Sigep I can find a range of new products and different ways to make gelato, it is the place to big because it is huge, it has new technologies and it i exciting”.
Evangeline Richadson, Production manager Carrello del gelato, New Zeland

“Sigep is the place to be because it is amazing for the world of Gelato, here I can find eveything I need and great opportunity for my business”.
Kittiporn Nantanon, Sales Director Ice Age, Thailand

“This is the 5th time I come to Sigep, the made in italy is a guarantee for products and machinery, every new trend and technology is here."
Salah Barbara, Director Sarl EK BS import export, Africa

“Everyone is at Sigep and here I can speak directly with all of my clients and suppliers. Professionality, trends and innovation are the reasons why I choose to come to Sigep”.
Edouard Bachir, Owner Bachir, Lebanon